info@startwerkvluchtelingen.nl    06 41 701 842

Vluchtelingentalent zoekt werk – Welke certificaten zijn belangrijk?

StartWerk Vluchtelingen brengt vraag en aanbod bij elkaar.

We hebben accountants, logistiek medewerkers, monteurs, ingenieurs, stukadoors, docenten en IT’er in ons bestand die willen werken in Nederland. Ze zijn opgeleid in hun moederland en hebben daar vaak ook gewerkt. Toch is het moeilijk voor hen om zonder Nederlandse diploma’s en werkervaring een start te maken op de arbeidsmarkt. Het behalen van veel gevraagde certificaten is dé manier om interessant te worden voor werkgevers.

StartWerk Vluchtelingen maakt het mogelijk dat vluchtelingentalent relevante certificaten haalt. Met ons opleidingsbudget betaalt StartWerk Vluchtelingen graag mee aan de bijscholing van onze kandidaten. 

Dus werkgevers, neem een vluchtelingentalent aan via StartWerk Vluchtelingen en wij betalen mee aan de bijscholing. Neem contact op met Joy Carp, carp@startwerkvluchtelingen.nl, geef aan wat voor een nieuwe medewerker je zoekt en welk certificaat iemand moet behalen en wij gaan voor je aan de slag.

Dit aanbod geldt zo lang er budget is (op=op). Het arbeidscontract is voor minimaal 6 maanden. Een proefplaatsing voor kandidaten uit de bijstand is bespreekbaar.

Mocht je nou niet een concrete vacature hebben, e-mail dan naar carp@startwerkvluchtelingen.nl welke certificaten je belangrijk vindt. Zo weten we welke bijscholing we het beste kunnen organiseren.

Schrijf je in

Contact

Startwerk Vluchtelingen
06 41 701 842
 06 41 701 842
info@startwerkvluchtelingen.nl

KVK: 72653671
BTW: NL001694552B27