info@startwerkvluchtelingen.nl    06 41 701 842

Voor werkgevers

Heb je een vacature of wil je meer informatie?

 06 41 701 842
info@startwerkvluchtelingen.nl
startwerkvluchtelingen-voor-werkgevers-2

Voor werkgevers

Is jouw organisatie een goede plek voor vluchtelingentalent?

StartWerk Vluchtelingen is er voor bedrijven, instellingen en (branche)organisaties die vluchtelingen concreet willen helpen door vacatures en trajecten open te stellen voor deze doelgroep.

Diversiteit werkt! Dus zoek je goed en gemotiveerd personeel? In ons bestand zitten zitten: techneuten, accountants, vakmensen, docenten, handarbeiders, kappers en zorgverleners met een werk- en verblijfsvergunning. Eén ding hebben ze gemeen: Ze moeten in Nederland opnieuw beginnen en zijn daarom extra gemotiveerd om aan de slag te gaan. Geef jij hun een kans?

startwerkvluchtelingen-voor-werkgevers-04

Proefplaatsing met jobcoaching

Wil je als bedrijf een vluchtelingentalent aannemen voor minimaal een half jaar, maar twijfel je nog of het gaat werken? Dan kan een proefplaatsing uitkomst bieden. Een proefplaatsing met begeleiding biedt zowel de werkgever als de nieuwkomer met een vluchtelingenachtergrond de mogelijkheid om aan elkaar te wennen. Een proefplaatsing is alleen mogelijk als de nieuwkomer een bijstandsuitkering ontvangt en de gemeente akkoord is met een proefplaatsing van 1 of meer maanden.

Detachering

Wij nemen obstakels weg voor het aannemen van vluchtelingentalent. Wil je een nieuwkomer met een vluchtelingenachtergrond aannemen, maar zie je op tegen de administratieve lasten en de risico’s? Dan kan StartWerk Vluchtelingen in samenwerking met onze partners een detacherings- of een uitzendcontract aanbieden.

Social return

Wij weten dat nieuwkomers met een vluchtelingenachtergrond waarde hebben, maar wij weten ook dat er bedrijven moeten zijn die het aandurven om vluchtelingentalent een kans te geven. 

In de Social Return verplichting komen economische en sociale motieven samen. Deze verplichting kan een extra stimulans zijn om vacatures open te stellen voor vluchtelingentalent. Voor de invulling van de Social Return kan een organisatie vluchtelingen met een bijstandsuitkering in dienst nemen. StartWerk Vluchtelingen helpt bedrijven om aan deze Social Return verplichting te voldoen inclusief de overname van de administratieve rompslomp rond de SROI.

startwerkvluchtelingen-voor-werkgevers-03

Waarom StartWerk Vluchtelingen?

Schrijf je in

Contact

Startwerk Vluchtelingen
06 41 701 842
 06 41 701 842
info@startwerkvluchtelingen.nl

KVK: 72653671
BTW: NL001694552B27